top of page

FAMILY FIRST

Det er det vigtigste i mit liv :
Min familie

UJP_6497-Edit-Edit-1.jpg

Det vigtigste i dit liv er sikkert også din familie - og jeg gætter på, at du også elsker de billeder du har af dem ?

Jeg bliver tit spurgt om, hvilken alder der er bedst, når der skal fotograferes - og der er svaret kort : alle aldre !  Lige nu sniger jeg alle de billeder ind jeg overhovedet kan med mine egne guldklumper, for de flyver meget snart fra reden, og så ved jeg godt hvad jeg bliver ekstra glad for...

 

Jeg koncentrerer mig primært om portrætter i studiet, da jeg synes det kniber lidt med samarbejdet fra vejrgudernes side her ved Vestkysten. Så undgår vi nemlig den ene udsættelse efter den anden, og jeg lover en hyggelig oplevelse, hvor håret ikke blæser ustyrligt rundt...

Billederne i studiet har fuld fokus på dig og din familie - der er intet, der stjæler fokus. Her kan jeg posere hver enkelt på den mest flatterende måde.

Billeder taget udendørs er i genren 'lifestyle', hvor jeg mestendels er fluen på væggen, og som derfor er en helt anden type billeder, hvor naturen er lige så stor en del af billederne. Der får håret lov til at være en del af det, så hvis du er meget opsat på perfekt hår skal du absolut vælge studiofotografering.

Jeg er enormt beæret over, at jeg blev kåret til Photographer of the Year hos SWPP (Societies of Wedding and Portrait Photographers) i netop denne kategori. Det betyder meget for mig at vide, at jeg leverer arbejde i toppen af internationale fotografer.

Tænk over, hvad du bedst kan li' !

Selve fotograferingen koster 999 kr fra 1-5 personer og 1999 kr fra 6-10 personer. Derudover betaler du så for de billeder du ønsker.

Skriv eller ring til mig hvis du har spørgsmål.

UJP_0435.jpg
F-G23.png
Gold.png

Hvis du har spørgsmål til en fotografering, så kontakt mig enten

Telefonisk : +45 9180 9990
eller på
email : fotografullajensen@gmail.com

 

Transparent_File sort.jpg

FOTOGRAF ULLA JENSEN
Vesterhavsvej 17, Hune
9492 Blokhus

Tel.: +45 9180 9990


Est. 2014

 

20191010-UJP_1204.jpg

EKSKLUSIVE PRODUKTER TIL DINE FLOTTE BILLEDER, SÅ DE VARER I FLERE GENERATIONER

bottom of page