top of page
UJP_7149-Edit-Edit-Edit.jpg

MODEL FOR EN DAG

hos Fotograf Ulla Jensen

I JANUAR OG FEBRUAR 2021 VIL DER VÆRE ET BEGRÆNSET ANTAL TIDER SAT AF TIL 'MODEL FOR EN DAG'

UJP_7124-Edit-Edit-Edit-2-1.jpg
model for en dag Camila.jpg

Hvad koster det det ?

Du skal starte med at glæde dig til en god oplevelse !

 

Og dernæst skal du sørge for at reservere din tid i studiet i god tid da der kun vil være et vist antal pladser disponible.

Prisen for selve fotograferingen er ekseptionelt kun 499 kr. hvilket er halv pris - og derefter køber du kun de billeder du elsker.

Prisen for fotograferingen skal være betalt for at din aftale kan bekræftes i min kalender.

Du kan finde priser på portrætæsker, prints osv. på min hjemmeside allerede nu, og du får også en fysisk prisliste i hånden, efter din fotografering. I studiet får du også lejlighed til at se de forskellige produkter jeg tilbyder i lækker kvalitet.

White mat white flowers.jpg

Hvordan foregår det ?

Når du har betalt din fotografering sender jeg dig nogle e-brochurer om din fotografering og inspiration til hvad du kan tage med til din fotografering.

Vi skal tale sammen om hvordan du ønsker at blive fotograferet, så vi er sikre på, at du får de billeder du drømmer om. Hvis du føler dig idé-forladt og hellere vil overlade alt det til mig, så er det også fint.

Selve fotograferingen tager omkring 3 timer. Og det går hurtigt, fordi det er sjovt ! Vi leger jo bla. med vindmaskine, så du får flotte billeder som dem du ser i de store internationale modeblade.

 

Pga Corona kan jeg desværre ikke servere diverse forfriskninger, så du bør medbringe det du ønsker at spise og drikke imens du er i studiet.

Der vil gå 7-10 dage inden jeg har redigeret de billeder jeg udvælger fra vores dag sammen. Derefter skal vi finde en dag i kalenderen hvor du kan se og udvælge dine billeder. Det vil typisk foregå på Skype, så vi ikke mødes mere end højst nødvendigt. Når vi har etableret forbindelsen skal du blot læne dig tilbage og nyde billederne - jeg gør resten.

 

 

20181108-_UJP5455.jpg

Gavekort

Hvis du ønsker at forære en Model for En Dag fotografering i julegave skal du blot kontakte mig så jeg kan udstede et gavekort. Det er selvfølgelig fint pakket ind.

Gavekort kan købes fra 499 kr og op.

Hvem kan være Model For En Dag ?

20369590_1368331379953527_71912895146159

Alle mellem 10 og 100 år !

Jeg guider dig igennem det hele, og skal nok fortælle dig præcist hvordan du skal stå foran kameraet - hvad du skal gøre med dine hænder osv.

For de fleste vil det være lidt grænseoverskridende, men jeg lover, at det kun er de første 5 minutter !

 

UJP_8342-Edit-1.jpg
UJP_7038-Edit-Edit-Edit-1.jpg

Hvilken stil ?

Vil du gå all in på det ultra feminine med tylle, blonder og stort fest skrud ? Eller er du mere til det enkle, eller måske en blanding ? Cowbukser og læder ? Flot undertøj ? Noget romantisk med blomster ?

Det er jo DIG vi skal have portrætteret så derfor er det vigtigt at vi taler om det inden, så vi sammen kan lave de allerbedste billeder af dig præcist som du ønsker det.

Jeg har en vel-assorteret studio garderobe, som kan benyttes, hvis du har lyst til det.

 

 

 

UJP_9356-Edit-1.jpg
20181023-_UJP4422.jpg
20190906-UJP_9660-Edit-Edit.jpg

Hår og make-up

Når du ankommer i studiet skal du være klar til fotografering.

 

Jeg anbefaler at gå til frisør for at få sat håret og få lagt flot kamera make-up. Det gør en stor forskel på dine billeder, at du gør så meget ud af dig selv som muligt.

- Og da det jo nok ikke er hver dag du går til fotograf, så få det allerbedste ud af det.

Screen-Shot-2017-02-24-at-2.45.56-PM-768
frame1 Kristinna.jpg
20180719-_UJP5567-Edit-Edit-Edit-4.jpg

Hvor mange ?

Kom gerne med din søster, din mor, din datter, din bedste veninde, eller hvem du nu har lyst til at blive fotograferet med.

 

 

 

 

 

20181201-UJP_3567.jpg

Mød din fotograf

Hej,

 

Jeg hedder Ulla, og jeg er portrætfotograf.

 

Jeg elsker mennesker - og jeg elsker at fotografere ! Min fornemste opgave er at give dig en god oplevelse og at kreere nogle flotte billeder af dig.

Kom trygt, lige præcist som den du er - jeg dømmer dig ikke.

 

Jeg ser dig.

Tag fat i mig, hvis du har spørgsmål.

 

Jeg glæder mig til nogle skønne timer sammen med dig.

Kærlige hilsener

Ulla.

 

 

 

 

 

 

 

20180127-_UJP7876-Edit.jpg
bottom of page