top of page

VÆRD AT VIDE

MEMORY BOXES, PRINTS OG ANDRE PRODUKTER

Hos Fotograf Ulla Jensen finder du et  sortiment af produkter, som er nøje udvalgt efter deres kvalitet og stil, så du kan finde noget, der passer netop til din smag. Og husk, at der er ingen købetvang, eller minimumskøb - du skal kun købe de billeder du elsker.

Jeg kan tilbyde dig en lækker portræt collection, som præsenteres i en fin æske (Memory Box). Heri kan du samle dine flotte billeder, som alle indrammes i enten sort eller hvid dobbelt passepartout i syreneutral kvalitet, eller cardboard. De kommer i 5, 10, 15 eller 20 stks. og med disse billeder har du mange muligheder. De er klar til at blive sat i din yndlingsramme - og så kan du skifte ud, når du har lyst. Du kan også give dem som gave, eller du kan sætte op på et mini staffeli, som kan stå på dit natbord, i reolen, på kommoden, eller hvor du har lyst. De står også rigtigt flot på de moderne svævehylder og så kan du selvfølgelig også blot gemme dem i æsken og  tage dem frem og nyde dem (og det bliver helt sikkert tit!).

Og prikken over i'et med portrætæske pakkerne er, at du til hvert billede får den tilhørende digitalfil i høj resolution til eget print.

 

Portræt æskerne starter fra 6999,- Du kan se forskellige variationer i dette slide show :

​​​​​FOTOGRAFISK LAMINEREDE PRINT:
13x18 = 399,-

15x20= 499,-

20x30 = 699,-
30x40 = 899,-
40x50 = 1999,-
40x60 = 2399,-
50x70 = 2599,-

 

​​​​​​​​​​​​​Du finder også muligheder for et flot ALBUM, hvor alle siderne selvfølgelig er fotografisk laminerede.

Sammen udvælger vi dine favoritbilleder - og der er forskellige muligheder for dit album cover. 

Pris fra 8999,-

I studiet kan du se forskellige typer for eksklusive album og andre produkter.

Prisen for selve fotograferingen kan du se under den tilhørende fane. Den er altid separat og indeholder ingen billeder af nogen art.

Printfiler koster 1499 pr stk. Webfiler med diskret logo koster 999 pr stk.

This is the ultimate gift to give yourself

VIDEO

Vil du have et minde, der går helt ind i din dybeste hjertehule, så skal du måske overveje en video.

Det er en lille kortfilm, der fungerer som et 'levende portræt'. Du kan se flere eksempler på min hjemmeside, f.eks. under børnefotograferingerne.

Video portræt 1 person : 3999 kr (30 sek's varighed)

Video portræt 1 person : 7999 kr (2-3 minutters varighed)

Videoportræt familie : 8999 kr (3-5 minutters varighed)

​​​​STUDIO ELLER LOCATION

Du skal tænke over, om du vil fotograferes i studiet, eller udendørs. Studiobilleder kan godt virke mere opstillede, men man har andre muligheder for at være kreativ, og så skal man ikke slås med vejrguderne, og det er en stor fordel. Man skal nemlig have god held med vejret hvis man vælger udendørsfotografering, og det er ikke altid vi får den perfekte solnedgang. Ved børnefotograferinger må det ikke blæse mere end højst 5m/sek på stranden. Men undtaget silende regnvej og kraftig blæst kan man sagtens fotografere.

Vi aftaler typisk 2 tider, så vi kan vælge den dag hvor vejret ser bedst ud.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du gerne vil diskutere det nærkere så du kan finde frem til hvad passer bedst til netop de billeder du drømmer om.

Udendørstillæg : Desværre samarbejder vejrguderne sjældent, og meget kalendertid bliver brugt på at lave nye tider fordi vejret er dårligt. Jeg kan derfor planlægge min forretning meget bedre med studiofotograferinger, og udendørstillægget er 500 kr.

Kørsel pålægges udover 10 km fra studiet.

PÅKLÆDNING

Jeg synes bestemt ikke du skal gå ud og investere i en helt ny garderobe inden fotograferingen - men det være sagt, så er dit tøjvalg faktisk ret vigtigt.

I mine øjne må det nemlig ikke tage fokus væk fra det essentielle - så det skal være helt neutralt (dvs. uden striber, prikker, store mønstre og tekst), og gerne i dæmpede/sarte farver.

Er I flere som skal fotograferes sammen, skal I forsøge at have 2-3 farver samlet og som passer til hinanden.

Du er altid velkommen til at sende mig et hurtigt mobilbillede af hvilket tøj I påtænker at tage med til fotograferingen, for så har vi en mulighed for at rette ind inden fotograferingen.

På de lidt koldere dage til udendørsfotograferinger er det en god ide med lag-på-lag, hvis den store overfrakke ikke skal med på billederne.

Ring eller skriv gerne, hvis du vil diskutere det nærmere, eller hvis du har specifikke ønsker.

Hvis du er kvinde og skal fotograferes alene får du tilsendt en style guide.

MAKEUP OG HÅR

Når du nu alligevel skal afsted til fotografen, så er det nok en god ide at gøre så meget ud af det som muligt. Og hår og makeup er bare noget, der helst skal sidde i skabet - det gør en kæmpe forskel. Invester i dig selv,

og gå all in.

TIDSBESTILLING

​For at sætte dig i kalenderen skal jeg have bekræftelse fra dig på e-mail og du vil blive tilsendt en faktura på beløbet for selve fotograferingen. Denne skal betales, for at jeg kan sikre dig datoen i min kalender.

Meld afbud så hurtigt som muligt, hvis du er forhindret i at komme, så vi kan finde en ny tid til dig. Udeblivelse fra en booket fotografering medfører et gebyr på 100% af fotograferingsprisen.

FREMVISNING

Dine flotte billeder bliver vist til dig i studiet, hvor jeg også er behjælpelig med eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse af bestilling af produkter osv.

Hvis du bor langt væk, eller at det af andre grunde er praktisk, så kan fremvisningen også foregå på Skype. Denne fremgangsmåde blev også brugt ifb med Covid-19. Du skal sikre dig i god tid, at både mikrofon og kamera fungerer. Fremvisning på din smartphone er desværre ikke en mulighed.

BETALING

Du kan betale via bankoverførsel.

Produktionen af dine billeder i form af prints, album, filer etc. bliver først sat igang når betalingen er modtaget. Ved køb for 9999,- og derover er der mulighed for at betale over to gange, og du modtager dine flotte billeder når begge betalinger er modtaget.

LEVERING
Hvis du har en bestemt dato hvor du skal bruge billederne, er det vigtigt at du oplyser mig om dette allerede når du bestiller tid til fotografering. Jeg bestræber mig altid på at få dine billeder færdige så hurtigt som muligt, men i spidsbelastede perioder og ved bestilling af produkter som måske skal skaffes hjem fra leverandører i udlandet, vil der gå lidt længere tid.

Du har mulighed for at afhente dine billeder i studiet på aftalte tidspunkter, eller du kan vælge at få dem tilsendt. Prisen varierer mellem 60 og 250 kr.

Nogle produkter egner sig til at sende, mens andre ikke gør.

Ordrer over 6000 kr er inkl. levering.

Udlevering af billeder er selvfølgelig betinget af, at alle fakturaer er betalt.

REKLAMATION

Billeder er personlige og meget unikke - de er kreeret kun til dig. Derfor kan du ikke fortryde eller blive refunderet. Bestilling af produkter med personlig tekst indgraveret, fotobøger, folioboxes eller lignende kan selvsagt heller ikke fortrydes/ombyttes. Der er heller ingen returret på digitale filer.

BRUGSRET

Hvis du køber højresolutions digitale filer har du automatisk brugsret, som giver dig lov til at printe kopier af filerne. Du har også lov til at dele billederne på nettet. Du har dog ikke ret til at bruge billederne kommercielt, dvs. de må ikke sælges eller bruges i kam pagner uden skriftlig tilladelse. Jeg bruger ikke dine billeder på nettet med mindre vi har en skriftlig aftale.

Til bryllup laver jeg dog altid et sneak-peek som bliver lagt på Facebook i dagene efter - ønsker du ikke dette, skal jeg have besked på det inden den store dag.

Jeg bibeholder altid ophavsrettigheder og copyright på alle billederne.

Du må aldrig redigere i billederne - det gælder både beskæring, toning og andet. Overtrædelse af dette udløser en faktura på minimum 2999 kr pr. billede.

DIVERSE​

Prislisten er gældende fra og med 1.1.2024. Der tages forbehold for trykfejl, prisstigninger fra leverandører, udsolgte varer, specifikationsændringer, tryksager, m.m.

Raw og uredigerede billeder udleveres aldrig. Du har garanti for, at dine filer opbevares i mindst 1 år, og du kan genbestille i dette tidsrum.

Du skal være 18 år ved gravid- og boudoirfotografering.

Alt materiale er copyright Fotograf Ulla Jensen.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at kreere de billeder du drømmer om.

Kærlige hilsener, Ulla

Rammer.jpg

RAMMER

Alle rammer, der sælges i studiet er håndlavede i Danmark. De er syrefri og holdbarheden på billederne er derfor markant forlænget. De leveres uden glas, da alle billeder er laminerede, og det letter rengøringen.

Jeg bruger de internationale mål, og mine billeder passer til disse rammer. Jeg kan derfor ikke garantere at mine billeder passer ind i alle rammer du vælger at købe andre steder.

Priser fra 149 kr.

Beskæring beskaering af billeder information

Hvis du har spørgsmål til en fotografering, så kontakt mig enten

Telefonisk : +45 9180 9990
eller på
email : fotografullajensen@gmail.com

 

Transparent_File sort.jpg

FOTOGRAF ULLA JENSEN
Vesterhavsvej 17, Hune
9492 Blokhus

Tel.: +45 9180 9990


Est. 2014

 

20191010-UJP_1204.jpg

EKSKLUSIVE PRODUKTER TIL DINE FLOTTE BILLEDER, SÅ DE VARER I FLERE GENERATIONER

bottom of page