August 19, 2019

January 2, 2019

February 27, 2018

January 26, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Hør Kristinna fortælle om sin oplevelse i studiet

September 26, 2019

1/2
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Luksus Baby Æske

January 2, 2019

Hej ♥

 

Jeg har længe ledt efter et fint produkt, som jeg synes var både spændende, i den rigtige kvalitet, og som samtidigt er til at betale. Det har jeg fundet, og jeg er simpelthen så glad for at kunne introducere Luksus Baby Æsken fra og med 1. januar 2019.

 

Jeg har fået to farver hjem - nemlig i de klassiske pige/dreng farver:

 

Luksus Baby Æsken fås dog i mange  flere farver.  Den er virkelig fin og i skøn kvalitet. Det følgende billede er fra leverandøren, og her ses de fine pastelfarver :

 

 

 

Luksus Baby Æsken indeholder 10 opklæbede (på 5mm) og laminerede portrætter i 20x25 cm, perfekt til f.eks gallerihylder, og de kan sagtens stå op af noget uden at skulle i ramme. Selve printet er mat og har en flot tekstur i overfladen.

 

 

 

 

 

På æskerne jeg bruger til fremvisningen i studiet har jeg fået skrevet Fotograf Ulla Jensen. Du kan få skrevet dit barns navn uden på æsken i stedet for hvis du ønsker dette.

 

 

 

 

 Jeg elsker hvordan billederne er så tykke og solide, at de kan stilles uden at bøje.