top of page

Luksus Baby Æske


Hej ♥

Jeg har længe ledt efter et fint produkt, som jeg synes var både spændende, i den rigtige kvalitet, og som samtidigt er til at betale. Det har jeg fundet, og jeg er simpelthen så glad for at kunne introducere Luksus Baby Æsken fra og med 1. januar 2019.

Jeg har fået to farver hjem - nemlig i de klassiske pige/dreng farver:

Luksus Baby Æsken fås dog i mange flere farver. Den er virkelig fin og i skøn kvalitet. Det følgende billede er fra leverandøren, og her ses de fine pastelfarver :

Luksus Baby Æsken indeholder 10 opklæbede (på 5mm) og laminerede portrætter i 20x25 cm, perfekt til f.eks gallerihylder, og de kan sagtens stå op af noget uden at skulle i ramme. Selve printet er mat og har en flot tekstur i overfladen.

På æskerne jeg bruger til fremvisningen i studiet har jeg fået skrevet Fotograf Ulla Jensen. Du kan få skrevet dit barns navn uden på æsken i stedet for hvis du ønsker dette.

Jeg elsker hvordan billederne er så tykke og solide, at de kan stilles uden at bøje.

Luksus Baby Æsken kan kun købes i forbindelse med en fotografering i studiet og til børn mellem 6 måneder og 2 år. Den koster 4999 kr, og er et fantastisk minde.

Lad mig vide, hvis du har spørgsmål.

Du kan altid se og røre de smukke æsker i studiet til fremvisningen af dine billeder.

Og jeg benytter også denne lejlighed til at ønske dig og dine et fantastisk Nytår ♥

Kærlige hilsener

Ulla

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page