top of page

Se og hør Annette fortælle om sin fotograferingsoplevelseAnnette var een af de mange skønne deltagere i #30WOMENVOL2, og her kan du høre hende fortælle om hendes overvejelser i forhold til at deltage og resten af processen.


Det er for mig en kæmpe stor ære, at et, som Annette, helt ukendt menneske viser mig så stor tillid - jeg har vitterligt verdens bedste job. Vi havde nogle skønne, sjove, og meningsfyldte timer i studiet og det er jeg evigt taknemmelig for.


Af hjertet tak ♥


Hvis du sidder derude og godt kunne tænke dig at blive fotograferet, så kontakt mig gerne til en uforpligtende samtale. Der er aldrig hverken dumme, eller for mange spørgsmål, så kom trygt ♥


Kærlige hilsener

Ulla
Comentarios


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page