top of page

Billedmateriale til nyopstartede virksomheder - Sexolog Bolette Steenberg Jepsen


Hun er ikke kun betagende....hun er rummelig, respektfuld, sjov, empatisk, åben, og passioneret. Hun er en dygtig lytter, og hun sætter en ære i at gøre plads til dig. Hun er virkelig dejligt selskab, og hun er knaldhamrende dygtig. Man mærker tydeligt, at hun elsker det hun laver....Bolette.

Bolette er sexolog (og meget, meget mere), og hun har lige åbnet klinik.

- Jeg kunne skrive stolper op og ned om hende og den vej hun har valgt, men intet vil lyde tilnærmelsesvis så spændende og interessant som det i virkeligheden er.

Bolette har et budskab. Hun er på en mission....Hun er ved at arrangere et foredrag, som er for kvinder og som handler om lyst. Det er et kærligt spark til at prioritere sin lyst højere, og dermed få øjnene op for, hvor stor betydning vores lyst har for vores generelle trivsel i livet. Det er også konkrete råd og værktøjer til at sparke liv i sexlivet i de perioder hvor det er lidt gråt og trist, samt indsigt i forskellen på mænd og kvinders lyst, og hvad vi kan gøre for at mødes på midten. - Følg gerne Bolette på hendes Facebook side, så du ved hvor og hvornår foredraget finder sted. - Jeg tør godt love, at det bliver både interessant og yderst underholdende.....

Jeg viser lige et par af de billeder vi tog tidligere på året....faktisk da der stadig lå sne udenfor. Her får du et samtidigt et lille kig ind i hendes super hyggelige klinik, som findes ved hendes bopæl.

Det var en kæmpe fornøjelse, at lave billederne, og jeg er stolt og beæret over, at jeg blev vist tilliden.

Og sikken flot opsat hjemmeside, hun har. Det er kapkap.dk der har lavet den (Charlotte Lassen), og jeg elsker hvor overskuelig den er og hvor nem den er at navigere på.

Følg Bolette på Facebook : Sexolog Bolette Steenberg Jepsen

Hjemmeside : www.bolettesteenbergjepsen.dk

Tusind tak, fordi du kom forbi.

Hvis du har spørgsmål vedr. billeder til hjemmeside etc., så råb mig gerne op til en uforpligtende samtale.

Kærlige hilsener,

Ulla

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page