top of page

Guld og meget mere...

Skønt med en god 'høst', når det kommer til internationale konkurrencer. De 3 øverste er fra Master Photographers International.


Denne fine krystal var jeg også heldig at få for året 2022 fra WPE :

Her mangler jeg stadig at slå billederne op, men det kommer på et tidspunkt :-)Og så blev jeg igen omineret i kategorien Boudoir hos SWPP til Photographer of the Year :
Det er ikke for at blære mig, at jeg slår dette op ! Det er faktisk mest for min egen skyld - det holder mig på tæerne ! Og det sker jo også, at indsendte billeder ikke bliver tildelt noget, og så er det rart at sige, at man jo har prøvet mange gange efterhånden - og at man stadig har MEGET at lære. Det er en af de fantastiske ting ved fotografiet - man bliver aldrig færdig med at lære noget nyt og dygtiggøre sig.


Kærlige hilsener

UllaComments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page