top of page

Vildmarks-Jon fik sin Aysel


Du husker med garanti den seje nordjyde, Jon, der vandt DR3s populære serie, Alene i Vildmarken.... Han sad i den kolde og øde nordnorske vildmark i 45 lange dage og nætter. Det var ham, der fangede de mange, mange fisk, og som også var så heldig, at finde seks halve liter øl i vandkanten. Ham, der fik bakset en tom olietønde ind i sit shelter, så den fungerede som varmekilde. Ham, der savnede sin familie og sin skønne Aysel så inderligt og han lovede hende, at når han kom hjem, så skulle de to giftes .... Han er ikke kun en overlever af storformat, med en råstyrke man skal lede længe efter, men han er søreme også en mand af ord....Det ka' vi li' ♥ Tilbage i slutningen af marts måned sagde de ja til hinanden med familie og venner som vidner til deres kærlighed - og på en smuk sommeraften, mødtes vi på det majestætiske Voergaard Slot, til fotograferingen. Vi siger alle tusind tak for lån af de utrolige omgivelser.

Jeg har fået lov til at vise lidt billeder fra den skønne aften - det var svært at finde et lille udpluk af de mange billeder jeg tog af det flotte, flotte par. Jeg elsker, elsker deres styling - og jeg kan fortælle, at det er Aysel's dygtige mor, der har syet hendes fantastiske kappe.

Der er heldigvis flere og flere der vælger, at få deres bryllupsportrætter taget efter selve dagen. Det giver en række fordele....Du skal ikke forlade dine gæster, men kan være sammen med dem hele tiden. Du er ikke afhængig af vejret.....til sådan en fotografering reserverer vi to datoer og fotograferer i det smukke lys før solnedgangen. OG du får lov til at hoppe i tøjet igen og mærke RUSEN ♥

Tusind tak fordi du kiggede med.

Kærlige hilsener

Ulla

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page